INTERVJU Goran Radovanović: Mislim da smo jedina zemlja u Evropi koja nije osudila fašizam i komunizam

Reditelj koji se na svetskim festivalima proslavio dokumentarcima, govori o novom igranom filmu, antiratnoj drami "Bauk"

Ostavite komentar


  1. Prijatelju, koliko si za svojih 67 godina uplacivao u Fond. Od toga zavisi visina penzije, bar u onim rezimima koji nisu ni fasisticki, a ni komunusticki.
    Razne tzv. nacionalne penzije su cista korupcija, odraz ulizivanja politicara na vlasti poznatoj I popularnoj populaciji, koja im donosi profit, glasove, a sto placaju poreski obveznici.

  2. ..nijedna zemlja u svetu nema pocasne penzije.moze da ima pocasni drzavni dodak iz nekikih drugig drzavnih rezervi za ono nedaj boze..otimati i davat novac neciji koji se godinama slagao iz realnog rada je pljacka penzionera..Ako radis kao umetnik treba i da stedi kroz zivot a ne da pola vas pijancite po kafanama i troskarite vase ogromne honorare a kad omatorite onda sve vam je malo..

  3. Zato sto je ovo klero fasisticko mafijaska drzava,,morali bi sami sebe da osudimo!

Ostavite komentar


Kultura

Jelena Stupljanin: Zbog mentalitetskog „ćutanja“ celo društvo nam je zagađeno 10

Jelena Stupljanin: Zbog mentalitetskog „ćutanja“ celo društvo nam je zagađeno

„Jedini ko nema empatiju u našem društvu su institucije. Ljudi imaju empatiju, ali ne znaju kako da je usmere kada svaki pokušaj da se društvo načini boljim ne uspeva, jer glavne institucije ne rade svoj posao, kazala je između ostalog glumica Jelena Stupljanin u velikom intervjuu za Radar, a govoriće i danas na Terazijama gde je za 19 sati zakazan protestni skup da bi se obustavio projekat Jadar i kopanje litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.