Dramaturgija kao prva ljubav: Ko je Gordana Goncić, nova direktorka Ateljea 212?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ijaooo
    Kakav primitivka ona I muz
    Pa kakve veze ima Miliva neki selo kod Despotovca I atelje u kome sam odrastao…kao…uzas….pa koje rezultate ima da preuzme takvu instituciju u kojoj su predstave Radovana 3 I ostale dizale publiku decenijama na aplazu…auuu….

  2. Колико бенефита носи чланство у СНС, то је невероватно!

  3. Auuuuuu dinastije sns klana vladaju Srbijom! Bule direktor, zena mu direktor, a i ostala rodbina je sigorno „udomljena“. Uuuuuzas!

  4. Bez obzira na kvalifikacije, osnovni uslov za njeno imenovanje je što su i ona i njen suprug Vučičevi botovi.
    Žao mi je što su i Narodno pozorište i Atelje 212 ovako nisko spali.

Ostavite komentar


Kultura

Kokan Mladenović

„Posle ubistva Zorana Đinđića bilo jasno da stvari ne idu u pravcu progresa“: Kokan Mladenović o svom mandatu na čelu Ateljea 212 i situaciji u društvu

Za predstavu "Zoran Đinđić", koja je 2012. godine postavljena na repertoar Ateljea 212, javnost u Srbiji nije bila spremna, jer da se mogla suočiti sa "tužnim rezimeom svoje novije istorije", ne bi dve nedelje nakon premijere Tomislav Nikolić postao predsednik, ocenio je tadašnji direktor tog pozorišta, reditelj Kokan Mladenović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.