"Gradimo novu budućnost" - 17. Kids fest 1plakat

Dečja filmska manifestacija Kids fest održaće se 17. put po redu od 18. do 24. oktobra, u bioskopima širom Srbije, a u u okviru brižljivo odabranog filmskog programa naći će se i do 18 najkvalitetnijih filmskih ostvarenja.

Slogan „Gradimo novu budućnost“ pokazuje da bilo kakav napredak u svetu ne može da se dešava mimo dece, a festival želi da prikaže poučne filmove koji nose i poruke.

Publika će moći da pogleda animirane i igrane filmove, maštovita ostvarenja i 3D avanture snimljene u okviru svetskih produkcija i koprodukcija, kako evropske tako i američke kinematografije. Veliki broj filmova je sinhronizovan na srpski jezik, a kao i prethodnih godina Kids fest je pripremio raznovrstan program koji je namenjen i teen publici (od 12 do 17 godina.)

Domaćin 17. Kids festa i ove godine biće Kombank dvorana, a filmovi sa festivala će se prikazivati i u bioskopu Cine Grand Capitol park Rakovica, dok će u Nišu centri dešavanja festivala biti bioskopi Vilin grad i Cine Grand Delta Planet Niš. Program filmova održavaće se i u preko 30 gradova širom Srbije.

Publika će celokupan sadržaj festivala moći da pogleda i na onlajn platformi MojOFF za vreme trajanja festivala. Program će uskoro biti dostupan, a sve informacije o festivalu moći će da se pronađu na zvaničnom sajtu Kids festa (www.kids-fest.com).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari