Harvi Vajnstajn se suočava sa novim optužbama

Ostavite komentar


  1. Od sada pre seksualnog cina imati pripremljen papir, u nekoliko primeraka , ugovor , po istoj semi a ta je U seksualni odnos stupa pri punoj svesti uz saglasnost obe strane sleve potpis jedne osobe sa desne strane potpis druge osobe, datum i mesto izvrsenja seksualnog cina , ukoliko treba da se dogadjaj ponovi pripremiti drugi ugovor ili saglasnost napisati zbog cega se ponavlja dogadjaj , opet potpisi i vreme izvrsenja , ako treba i treci put opet nova saglasnost uz obrazlozenje . Uvek se moze neko optuziti za silovanje i u takvim situacijama .
    Ovo je neophodno zato sto su se poostirli kriterujumi sta uopste znaci slobodno pristupanje seksualnom cinu , toliko su doveli tu stvar do toga da ti se ne mili vise da budes ni sa kim , samo jos nisu napisali da treba ovo sto sam ja napisala.

    1. Pravda za Harvija!
      I za sve ostale predatore, silovanja su izmišljena da bi se uspešni ljudi diskreditovali. Hvala Cicko što si nam razotkrio još jednu u nizu zavera duboke države.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.