HBO Max najavio puno novih serija i novih sezona za 2023. godinu, pogledajte trejler 1Foto: Youtube Prinscreen/HBO Max

U godini za nama bilo je svega i svačega u svetu televizije, ali jedno je sigurno, a to je da sadržaja ne manjka, što će se nastaviti i u sledećoj godini, a što možemo videti u HBO Max trejleru za 2023.

Mnoge serije su otkazane, ali i obnovljene tokom ove godine, ali čini se da HBO ne smanjuje gas za narednu, jer najava obuhvata serije kao što su The Last of Us, Succession, Barry, Our Flag Means Death, Velma, Love and Death i mnoge druge.

Ljubitelji video igara treba da se strpe još malo manje od mesec dana da konačno vide adaptaciju popularne igre The Last of Us, u kojoj pratimo Džoela (Pedro Paskal) i Eli (Bela Remzi) dok pokušavaju da prežive u postapokaliptičnom svetu i pobegnu iz karantina. Serija stiže 15. januara.

Mnogi jedva čekaju i seriju The Idol, u kojoj glavnu ulogu tumači Lili-Rouz Dep, a gde pratimo kompleksan odnos između pop zvezde u usponu i gurua za samopomoć koji je ujedno i vođa kulta.

Mini-serija White House Plumbers prikazuje skandal Votergejt iz perspektive vodoinstalatera, a Rain Dogs je mračna komedija o majci koja pokušava da izgradi bolji život za svoju ćerku.

Stiže i jedna pomalo kontroverzna animirana serija, Velma, namenjena odraslima, u kojoj je fokus na naslovnoj junakinji a tu je još puno izmena u odnosu na originalne priče u kojima je zvezda Skubi Du. Uloge tumače Mindi Kaling, Sem Ričardson, Konstans Vun i Glen Hauerton, a autori obećavaju krv.

Elizabet Olsen predvodi novu seriju Love and Death, zasnovanu na istinitoj priči o ženi koja živi nazigled idiličnim životom u predgrađu Dalasa, sve dok jednog dana ne ubije svoju drugaricu sekirom.

Još jedna nova serija je Full Circle, takođe mračna priča, u kojoj pratimo istraživanje jedne otmice i otkrivamo mračne tajne modernog Njujorka, a u kojoj glume Zazi Bits, Kler Dejns, Timoti Olifant, Denis Kvejd, Džim Gafigan i drugi.

Naravno, tu su i nove sezone mnogih omiljenih serija, među kojima su: Succession, Perry Mason, The Gilded Age, True Detective, Barry, Curb Your Enthusiasm, Doom Patrol, Titans, Our Flag Means Death, Harley Quinn, Hacks, Julia, And Just Like That, Tokyo Vice i druge.

Izvor: Collider

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari