Hoakin FiniksFoto: EPA-EFE/Juanjo Martin

Mediji izveštavaju da je oskarovac Hoakin Finiks odustao od uloge u filmu samo pet dana pre nego što je trebalo da započne snimanje.

Kako prenosi Varajeti, reč je o neimenovanom gej ljubavnom filmu reditelja Tod Hejnsa, a snimanje je trebalo da započne uskoro u Meksiku. Hoakin Finiks je razvio scenario za ovu detektivsku ljubavnu priču u saradnji s Hejnsom i Džonom Rejmondom, a izvor blizak produkciji za Varajeti je otkrio da je glumca uhvatila „velika trema“, prenosi Index.

S obzirom na to da snimanje samo što nije počelo, setovi su već bili pripremljeni u Gvadalahari. Mediji navode da je produkcija filma zavisila od Finiksa, a sada je ceo projekat u opasnosti zbog njegove odluke da ipak u njemu ne glumi.

Varajeti prenosi da njihovi izvori tvrde da Finiksovu ulogu ne može da preuzme niko drugi. Filmska ekipa je sada bez posla i još uvek treba da bude plaćena. Gubici bi mogli premašiti sedmocifreni iznos.

O filmu nije bilo otkriveno previše detalja, ali je reditelj Hejns u intervjuu za Varajeti 2023. godine najavio projekat kao ljubavnu priču između dva muškarca, koja se dešava 1930. godine  i ima“eksplicitni seksualni sadržajem“.

Deni Ramirez, koji je igrao u filmu „Top Gan: Maverik“ dobio je ulogu partnera lika koga tumači Hoakin Finiks.

Ostaje da se vidi da li će nakon odlaska slavnog glumca film na kraju uopšte biti snimljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari