Horski i baletski ansambl SNP: Uslovi rada sve gori, zarade manje od republičkog proseka

Ostavite komentar


  1. A nisu se zbrinuli što su plate prosvetara odavno uspod republičkog proseka, njima niko ne kupuje ni sredstva za rad, niti brine o njima. Taalenat za umetnost jeste nešto posebno, ali je odgovoenost za vaspitanje i obrazovanje dece takođe posebno važna. Zašto se ne udruže, neog svako za sebe burgija, seljaci, umetnici, prosveta, kultura tu i tamo, svako na svoju stranu vuče.

  2. Samo se čekao dan kada će se još neko, sinhronizovano, javiti da napada državu Srbiju. Svi ti, isti, su ćutali i bili zadovoljni mrvicama koje su dobijali i to sa velikim zakašnjenjem i nisu smeli da dignu ni glavu ni glas protiv DOS-ovske vlasti, a sada su dobili neki podsticaj sa strane da dižu buku.

  3. Već dugo godina u ovoj zemlji se ne vodi računa o umetnicima. Ko je ministar kulture drugačije ne moze ni biti.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.