Humanitarna projekcija filma „Za danas toliko” u Sinepleksu Kragujevac za lečenje Danijele Cvetković 1Foto: Promo MegaCom Film

 

Ekipa višestruko nagrađivanog kragujevačkog filma „Za danas toliko” u saradnji sa Megacom distributerom i Cineplexx-om organizuje humanitarnu projekciju filma u ponedeljak, 22. jula. u 20 sati.

Sav prihod ide za lečenje Kragujevčanke Danijele Cvetković.

Cena karte je 500 + dinara a karte se mogu kupiti na dan projekcije od 19 sati na pultu na ulazu u Cineplexx Big Kragujevac.

Film „Za sada toliko” je do sada naišao na izuzetan prijem kako kod publike tako i kod kritike, osvojivši nagradu za najbolji film na upravo završenim festivalima u Sopotu i Somboru, kao i nagradu za najbolji srpski film na ovogodišnjem FEST-u i nagradu za najbolju glumicu koja je pripala Ivani Vuković.

Humanitarna projekcija filma „Za danas toliko” u Sinepleksu Kragujevac za lečenje Danijele Cvetković 2Kao što je Danas već pisao Danijela Cvetković (42) se bori sa malignim melanomom.

Suočila se sa teškom dijagnozom 2020. godine kada joj je ustanovljen maligni melanom (C43.5 Melanoma malignum trunci). Nakon potvrde dijagnoze, odmah je započeto operativno lečenje na Institutu za onkologiju Srbije. Na žalost, nekoliko meseci kasnije, bolest je počela da napreduje.

Lečenje je nastavljeno ciljanom terapijom koja je u početku pokazivala dobre rezultate, ali nakon 15 meseci došlo je do pojave metastaza. Različiti oblici terapije nisu uspeli da poboljšaju Danijelino zdravstveno stanje, a bolest je nastavila da napreduje.

U potrazi za nadom i izlečenjem, Danijela je pronašla mogućnost nastavka lečenja na klinici u inostranstvu gde će se primeniti TIL terapija (terapija tumor-infiltrirajućim limfocitima).

Međutim, lečenje u inostranstvu zahteva značajna finansijska sredstva. Danijeli su potrebne donacije za terapije, specijalističke preglede, operativne zahvate, laboratorijske analize, bolničko lečenje, kao i za putne troškove i smeštaj tokom lečenja.

Fondacija Budi human poziva sve humane ljude da se pridruže ovoj plemenitoj akciji i pomognu Danijeli da prikupi neophodna sredstva za nastavak lečenja.

Humanitarna projekcija filma „Za danas toliko” u Sinepleksu Kragujevac za lečenje Danijele Cvetković 3Uplate se mogu izvršiti na 160-6000001996889-05 ili devizni račun: 160-6000001997905-61 kao i SMS porukom 1678 na 3030.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari