I pored Toma Kruza i Indijane Džonsa, hit u američkim bioskopima je film koji obožavaju teoretičari zavere

Ostavite komentar


  1. Zaboravili ste da napomenete da je film sniman na osnovu istinite priče, tako da svako povezivanje sa teorijama zavere pada u vodu. A da ne pričamo o tome što je film počeo da se snima pre nastanka „Quanon“. Izaći će spisak od Prstima pa će se videti da li je teorija zavere i ko je sve bio na ostrvu.

  2. Film je rađen na osnovu predmeta koje je radio agent američke cie, bie, fbi ili slično. Dizni je kupio foks pred puštanje filma u etar i zaustavio. Pa su konačno na kraju izdali na ovaj način. Ovaj tekst je kao da počinjete izveštavanje sa protesta: U ovonedeljnom napadu na našeg predsednika se desilo ovo. True crime, cveta na svim striming platformama a samo ovo reše da ne kupe, ajte molim vas. I nije svetska banda pedofila već trgovci ljudima. Koji snabdevaju pedofile.

  3. Da li je moguće da ovaj film koji je zasnovan na istinitim dešavanjima dajete takav termin naslova u novinama.
    Ovo nije teorija zavere, ima nažalost mnogo bolesnih ljudi…..

  4. Prvo, ne postoje teorije zavere vec samo zavere. Ili postoje ili ne. Zasto je film imao toliko muka da ugleda svetlost dana? Zasto se o njemu ne govori nigde na mainstreamu? Rec je o stvarnom dogadjaju. Da li je cinjenica da godisnje u americi nestane 50000 dece teorija zavere? Prosle godine su srpskoj porodici koja je otisla u meksiko turistickom agencijom iz autobusa odveli 14 godisnju cerku a vlasti ni meksik ni amerike nisu nista uradili, cak su ukinuli vize roditeljima i zabranili razgovor sa medijima, sto oni nisu poslusali. Mafija je cesto u sprezi sa drzavama, to nije teorija zavere, to je cinjenica. I Mel Gibson i Donald Tramp godinama pokusavaju da raskrinkaju spregu drzave i mafije, ukljucujuci i Holivud oko trgovine decom. Mel Gibson nije vise dobrodosao u Holivudu. To je cinjenica. Audicije za decu se izvode po celom svetu, roditelji placaju i po 20000 dolara da bi im dete islo u glumacki kamp. Holivud je svoju decu glumce jos od vremena sirli templ maltretirao, kljukao drogama o cemu su svedocili i Dzudi Garland,Sirli Templ i mnoga druga deca glumci koje je iskoriscavao sistem. Budite novinari, istrazujte vesti a ne samo copy paste sta pisu main stream mediji.

  5. Teoriju zavere koriste jednodimenzionalni umovi zarobljeni od strane mejnstrim kaste kako bi racionalizovali ono što nisu kadri da objasne. Na kraju će ispasti da je trgovina ljudima u stvari teorija zavere a da su bogataši zapravo jadni filantropi koji nikada ne bi počinili neko nepočinstvo.

  6. Ovaj tekst je po mom misljenju izuzetno sramotan za novinarstvo. Ne moze biti hiljade otete dece teorija zavere, niti su cinjenice otkrivene na sudjenju Epstinu teorija zavere. To sta je ko izjavio je znacajno manje bitno od onoga sto film prikazuje a sto bi svaku zdravu osobu moralo da potrese.

  7. Kako vas nije sramota, redakciji pišem…ako imate porodicu trebalo bi da se stidite vaše neprofesionalnost i i neupucenosti(pre bih rekao svesnog spinovanja), pa barem možete proveriti da li je film baziran na zaista istinitim događajima a ovako ga unapred „obojiti“ kao teorija zavere je nešto ispod svakog ukusa i dostojanstva!
    Imate sve zvanične podatke i sa saslušanja u Američkom kongresu ali to vas uopšte nije briga…

  8. Svaka cast ljudima koji su ostavili komentare na ovu vest…Nemam sta da dodam, osim da je velika sramota novinara , a samim tim i cele redakcije Danas-a, na ovom clanku.

  9. Kakvi teoreticari zavere…sve je istina u tom filmu..naslov vam je uzas

  10. Da ste malo istražili znali bi, film je snimljen 2018 godine u Fox studiju, prema istinitom događaju, zatim je Fox studio kupio Disney koji nije htio pustiti film, te je 2023 studio kupio Angels studio i odlučio pustiti film u javnost. Nije teorija zavjere, već istinito dešavanje. Molim vas nemojte samo slijepo prepisivati, već istražite.

Ostavite komentar


Kultura

Možda je zlatna narukvica Milene Dravić još u Areni: Dodelom nagrada večeras se završava 71. Pula koja je podsetila na velikane filmske umetnosti 9

Možda je zlatna narukvica Milene Dravić još u Areni: Dodelom nagrada večeras se završava 71. Pula koja je podsetila na velikane filmske umetnosti

Glamuroznom ceremonijom u Areni i svetskom premijerom filma "Svemu dođe kraj" Rajka Grlića 11. jula započeo je 71. Pulski festival, a posle osam festivalskih dana simbolično podvučenih u naslov „Film pod zvijezdama“, svečano se završava večeras u 19 h, dodelom Zlatnih arena u Istarskom narodnom kazalištu (INK).

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.