Nikol Kidman igra u seriji "Idealan par"Foto: Imago / Alamy / Alamy / Profimedia

Na Netfliks je stigla dugoočekivana mini-serija „Idealan par“ (The Perfect Couple). Radnja prati Ameliju Saks koja se sprema za udaju za muškarca iz jedne od najbogatijih porodica u Nentaketu.

Majka njenog budućeg supruga, književnica Grir Gerison Vinburi (Nikol Kidman), ne odobrava izbor svog sina. Na dan venčanja, porodica i prijatelji mladenaca okupljaju se na plaži, no par sati pre samog obreda pojavljuje se leš i odjednom svi gosti postaju osumnjičeni.

Mini-serija ima šest epizoda i snimljena je po istoimenom bestseleru Elin Hilderbrand. Glavne uloge pripale su Nikol Kidman, Dakoti Fening i Iv Hjuson, a prve reakcije publike su pozitivne.

„Počela sam da gledam ‘Idealan par’ na Netfliksu. Podseća na ‘Nevine laži’, ali je bolja“, „Odlična serija“, „Ne sećam se kada sam toliko uživala u seriji“, „Ovako je trebalo da izgleda druga sezona serije ‘Nevin laži'“, „Totalno podseća na filmove snimljene po romanima Agate Kristi“, „Sočna je, elegantna, napeta i pomalo senzualna“, neki su od komentara.

Autorka serije Džena Lamija otkrila je da je njena radnja „zamršena“.

„To mi je najdraža serija koju sam ikad napravila. Kao triler s više ugrađenih ljubavnih priča“, rekla je.

Čak ni Dona Lin Čemplin, koja glumi detektivku čiji je zadatak da otkrije ubicu, nije mogla da otkrije ko je krivac kad je pročitala scenario.

„Deset puta sam pomislila da znam ko je ubica. Svaki put sam pogrešila“, izjavila je Čemplin, prenosi Index.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari