Ima li stečaj privrednog društva „State of Exit“ veze sa istoimenim festivalom?

Sahrana davno preminulog pokojnika

Ostavite komentar


  1. Prica ide malo pre toga, pre prvog festivala. Svi pomenuti su bili clanovi saveza studenata FTNa u Novom Sadu. Prvi festival je taj savez i organizovao, a naziv nije smislio niko od pomenutih vec jedna devojka cije sam ime zaboravio. Formalno bi vlasnistvo nad festivalom trebalo da pripadne savezu studenata FTNa, jer pomenuti nisu pravili Exit kao privatna lica. Zasto to nije slucaj mozda ima veze sa time sto je Dusanov otac godinama bio prodekan FTNa i jedan je od cuvenijih profesora ovog fakulteta…

  2. Da razjasnimo…
    Stečaj i likvidacija nisu isto.
    Likvidacija je povoljniji postupak za poverioce… Ukoliko znamo šta znači termin poverilac.
    Pozdrav za R.Balać

    1. Istine radi treba reći da Bojan Bošković nije „iznenada podneo ostavku“ posle Exita 2012, već zato što je loše vodio festival i finanskijski ga upropastio. Tog leta 2012 tvrđava bila sablasno poluprazna,između ostalog jer je bivši član Exita Sagor Mešković organizovao Belgrade calling festival na Ušću sa sličnim programom i odvukao hiljade fanova Exita. A godinama unazad ceo NS zna da je Bošković dugovao i „Bogu i narodu“…i da doživeo potpuni finansijski krah tog jula 2012. Posle je izmislio kao politički razlog iako je prećutao da je to izdanje 2012 imalo full podršku države kao i svake godine…ali je opet i uz to ,lošim menadžmentom upropastio…znam jer je mojoj firmi podizvođaču festivala ostao dužan pozamašnu svotu…koju nikad neću videti jer sve što je on vodio je u stečaju. Muka mi je kad vidim da sad nešto pametuje…vrati dugove Boškoviću pa onda morališi na tviteru.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.