INTERVJU Emir Hadžihafizbegović: Taoci smo polusvijeta i neznalica

Povodom filma „Lijepa večer, lijepi dan“ hrvatskog kandidata za Oskara

Ostavite komentar


  1. Pitanje je da li rešenje postoji. Kapital vlada svetom u svojoj završnoj fazi. On može vladati preko neznanih i nepoštenih. Ni ideološka ni ekonomska revolucija su nemoguće bez stravičnog krvoprolića.
    Reče jedan moj prijatelj, odmah posle rata: Logore treba praviti za samosvesne i empatične ljude. Ima ih u svakoj državi taman za jedan logor.
    .

  2. Ovaj lik je teski nacionalista i sovinista, siri medjunacionalnu mrznju na predizbornim skupovima SDA. Uopste ne zasluzuje toliki publicitet.

  3. Ne želim da čitam njegove komentare jer je čovek opasan manipulator. Uverio sam se nekoliko puta prateći šta priča za srpske, a šta za bosanske i hrvatske medije. Pored toga, u Bosni voli da naglasi da je prijatelj sa Naserom Orićem. To je previše za nas Srbe znajući kakve je zločine ovaj počinio u Bosni.

  4. Тешки шовинист.Видим неки му се привлсче да би добили кинту. Брајовић и ханума. Алал вера.

  5. Jedan od najvecih regionalnih polusveta… Zanimljiva je i ta njegova omiljenost medju „drugosrbijanskim“ anacionalistima koji se uporno prave slepi na sovinizam doticnog.

  6. Ипак, само независна Република Српска, пустите празне приче

  7. Citam komentare. Koliko smo razliciti! Moje misljenje, ako nekoga intereuje, VELIKI GLUMAC I VELIKI COVEK!

  8. Negativni komentari su od onih koji slepo veruju domaćim tabloidima i televiziji. Pratim Emirovo stvaralastvo barem 50 godina i imam o njemu pozitivno mišljenje. A o politici u Srbiji devedesetih godina jeste bio negativan. Uostalom kao sve komšije, skoro ceo svet i tada pola Srbije. Pa i bombe su mu skoro cetiri godine, u nase ime, padale oko njega. Ne mogu da mu zamerim.

  9. Svi su glumci samo nemaju.uloge.Samo u Srbiji svake godine izdaje nekih što glumaca.Zbog toga sve visse se uključuju u uloge za koje nisu sskolovani.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.