INTERVJU Gordan Kičić: Protesti građana su krik protiv užasa koji nam se desio

Popularni glumac o predstavi "Obraćanje naciji" Ateljea 212, nastaloj prema tekstovima Askanija Čelestinija o Maloj zemlji punoj izobličenja i deformacija sveta, u kojoj korumpirani i mafijaši izmišljaju demokratiju...

Ostavite komentar


  1. Ovo je sukob 2 interesne grupe.Ima jedna manja kojoj je bilo lepo za vreme Dos-a,sada mnogo veca za vreme Vucica,jer nesto se i uradilo a puno njih lepo zivi od toga.Postoji i moja,mnogo veca grupa koje bas briga i za jedne i za druge.Znaci,rasprava moze biti,ne ko je od njih bolji,vec ko je gori.Narod misli da od dosovaca ne moze biti gore.Toliko,ne morate objaviti,ovo je vecinsko misljenje u Srbiji.

Ostavite komentar


Kultura

Alenu Delonu neće biti ispunjena želja 10

Alenu Delonu neće biti ispunjena želja

Ikona francuskog filma Alen Delon je, pre smrti, sugerisao kako želi da njegov voljeni ovčar Lubo bude sahranjen sa njim, ali će - na olakšanje ljubitelja životinja širom Francuske - Delonovom ljubimcu biti dozvoljeno da preživi, javlja AP.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.