INTERVJU Kiril Serebrenikov: Plašim se da sada dođem u Srbiju

Danas sa velikim ruskim i evropskim filmskim i pozorišnim rediteljem, kritičarem putinizma koji je zbog svog angažmana bio u pritvoru, a sada živi u Berlinu

Ostavite komentar


  1. Ko te pa zvao, nećemo da rovarite ovde, idite i borite se u svojoj rodnjini, a ne da begate van šatora pa da radite na šator, ćiken.

  2. @A koji ćeš nam
    Vama možda ne treba ali ima nas dosta kojima je veoma poželjan i dobrodošao.

  3. @, има вас на жалост, па се уместо вас ми морамо срамити…..

  4. Sami komentatori koji se bune protiv ovog umetnika su oni koje opisuje, polusvet, mrzitelje, budale koje nikada nisu ni čuli za njega, ali bi da ga proteraju. Baš dobri, gostoprimljivi I čestiti Srbi, koji ne peru ruke, kako nas opisuje pristojan svet.

  5. Kada su oni , kada je bilo vrlo bitno, stali na našu stranu,kada su nas zastititili,nikada.Samo gledaju svoje interese.

  6. Čovek koji koristi svoj umetnički izraz u cilju propagiranja sopstvenog političkog aktivizma,nebitno kakvog, prestaje da bude umetnik. Danas se svašta valja iza takozvanih „umetnika“, saradnici određenih službi, okultnih sekti i devijantnih ideja. Svašta se danas naziva umetnošću i tako se opravdava radodređenih individua. Takvi su danas na vrhu jer propagiraju „novu kulturu i novi svet“ u cilju negacije i uništavanja pravih kulturnih i civilizacijskih vrednosti.

  7. Ja ne razumem zašto neko ko je uspeo u svom poslu, bavi se i komentariše nešto što nerazume i pravi gluposti….

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.