Ivan Blagojević: Postali smo megalomani i sve iskomplikovali

* Za jedan ovakav festival potrebno je bar 100 miliona dinara, a mi smo ove godine imali 55 miliona. Uspevamo da opstanemo zahvaljujući ne samo našem entuzijazmu već i tome što je grad Niš prepoznao značaj festivala
Direktor Nišvila koji traje do 13. avgusta

Ostavite komentar


  1. Nišvil je ove godine stvarno megalomanski, i to u negativnom smislu. Filmovi se puštaju ispred Oficirskog doma bez titlova, a na samo 15 metara od bine na amfiteatru, te se zvuk nikako ne može čuti. Čemu onda te projekcije? Za ostale prateće događaje nema detalja nikakvih u programu, teško je snaći se.

  2. Filmovi pored oficirskog doma su experimentalni pretezno, ja sam bio na movie summit i drive in-u i odlicni su zvuk i titl… sve informacije se nalaze na sajtu. Jedino ako neko ne zna da koristi internetu. Najbolji nisville do sada… Sve gore pobrojano je besplatno… ali uvek ima hejtera i nezadovoljnih koji verovatno nikada kartu ne bi kupili.

  3. Kakve veze ima teatar sa dzezom? I strip, majko mila, pa vi cete sutra napraviti i festival postavke Luvra, ne znam samo od kojih para i zasto? Smanjite ambicije i uzdajte se u prodaju karata i piva, kao i podrsku grada. Ovde su svi navikli da dobijaju pare za festivale, a zna se da zaradjuju na festivalima itekako. Sirom Srbije se cak i festivali mesa i hrane uopste tzv. ijade finansiraju iz budzeta. Dokle i zasto? Pa za ucestvovanje svaki stand se placa, ide prodaja itd. U Novom Sadu se Exit finansira od strane poreskih obveznika dan danas! To zaista nema nigde u svetu, a sad jos pocinju Brazilski dani koji su vec ““tradicionalni““. Mislim, presmesno i tragicno.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.