Ivan Medenica: Bliži smo sunovratu u ambis

Umetnički direktor Bitef festivala, uoči njegovog otvaranja, za Danas

Ostavite komentar


  1. Kovid propusnice? Znači, nevakcinisane odstranti sa BItefa i iz Bg pozorišta? Pa ko će da vam dolazi – dede i babe?

  2. Kakav dvostruki moral: da se Festval po svaku cenu održi, ali sa propusnicama za odabrane. Elita ne sme sebi da dozvoli podelu građana. To je stvar elementarne kulture.

  3. Što se Nemaca tiče, bili ste ili loše obavešteni, ili ste se precenili… E sad, fino, vratite novac građana nazad u budžet i podnesite ostavku.

  4. Medenica bi kovid-propusnice,pa samo on da radi i uživa, zato što je poslušan vlastima… Neće proći,ni u pozorištu,a ni šire.

  5. Znači zbog vaše lične ambicije – BITEF po svaku cenu, isto kao Guča, Egzit, Ceca. Sram vas bilo!

  6. Zašto ne pišete o predsednici žirija Bitefa, Šermin Langhof, koju je 40 saradnika pozorišta „Maksim Gorki“ u Berlinu, gde je ona upravnica – optužilo za stvaranje klime straha i mobing? Svi nemački mediji su pisali o tome, a ovde niko ni reč.

  7. Medenica fabulira, nikakvi sindikati ne brane gostovanja. U pitanju je nepoverenje prema Bitefovoj organizaciji. Prosto ljudi ne veruju i neće da dodju

  8. Medenica usred epidemije dokazuje da mu je draža karijera od zdravlja i života ljudi. A pri tom se zalaže za diskriminatorne propusnice. Dno dna.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.