Izvođenje predstave „Balava“ u Aranđelovcu otkazano zbog uslova za igranje

Ostavite komentar


  1. Bila sam na licu mesta, kupila ulaznicu, pomagal u postavljanju pozornice i scenografije sa rasvetom, pa dobro znam da interpretacija iz ovog članka jeste tendeciozna, neistinita i sam autor zna zašto piše ovako o neprofesionalnom i kapricioznom ponašanju balkanskih umišljenih umetnika.

    1. Da, to je uobičajena praksa u svetu, da deo publike sa kupljenim kartama pomaže u postavljanju scenografije i osvetljenja na pozornici.
      Ili možda ipak malo botujete?

    2. Kako ste kupili ulaznicu, kad je predstava bila besplatna i ulaznica nije bilo?

  2. Sve podržavam, samo na pogrešnu adresu upućujete kritike. Centar za kulturu ne organizuje Smotru. Za organizaciju Smotre je zadužena posebna grupica ljudi koji cele godine primaju platu da bi organizovali Smotru koja traje 2 meseca. I jednu predstavu koju je trebalo da dovedu, nisu uspeli da održe!

  3. Mirjana Karanović ne bi trebalo da bude ni posetilac Aranđelovca, a kamoli da u nečemu učesvuje. To je grad sa Bulevarom đenerala Milana Nedića, znači jedna fašistička sredina u kojoj nema mesta za nas, normalne Srbe antifašiste. Fuj! Nikada ne smemo da zaboravimo da je ulicu preimenovao Koštunica, a da je danas toleriše kompletna srpska politička elita.

  4. ulaznice za ovu maifetsciju nikada u njenoj istoriji nisu se prodavale iynosite neistine

  5. M. Karanović i njena ekipa su zapravo pokazali da veoma poštuju aranđelovačku publiku. Mogli su, kao što bi mnogi na njihovom mestu uradili, da uzmu pare i „otaljaju“ predstavu pa makar kako ispalo, ali nisu hteli tako da postupe i zato podrška za njih!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.