„Ja sam ovde najugroženiji, jer sam predstavljen kao kriminalac“: Biković odgovorio na napade Ćute

Ostavite komentar


  1. Kako im se nije omaklo da daju mito nekom imaginarnom predsedniku Srbije koji se sasvim slučajno zove Aleksandar Vučković?

  2. To nije „fiktivna priča“ to je stav i poruka koju predsednik države svakodnevno promoviše i eksploatiše u svojim brojnim nastupima (strani faktor…).Zato neki reditelji, teme i glumci dobijaju poslove i uloge,a bogami i nacionalnr penzije.Očiti su primeri FC pri izboru projekata koje finasira država,izbora scenarista i tema,režisera,glumaca,producenata….ako nabrojim sva imena administrator mi neće objakiti tekst.

  3. U seriji Milos Bikovic ima drugo ime i prezime, a selo Gornje Nedeljice su i u seriji Gornje Nedeljice. Znaci, jasno je da je u pitanju politicka podmetacina od strane SNS. Svuda su se uvukli, cak i u filmove i serije. Da su u seriji bar izmislili neko mesto, pa da kazu da je fikcija, ali ovo je zaista ocigledno. Bljutavo i odvratno.

  4. Osladile se pare… sledeće je omalovažavanje pravih glumaca od strane bikovića

  5. Pa dobro…dobijeni novac od „države “ se mora odraditi. Jeste bljutavo, ali šta je ,tu je. BIA očigledno ima ozbiljnu ekipu scenarista. Samo u seriji „Klan“ su pokazali sav svoj talenat. Prepravljaju i montiraju. Što reče Molder -istina je tamo negde.

  6. Nema nista fiktivno oko price o litijumu u Jadru, a ako ste bas toliko odvazni kao ekipa serije – okrenite plocu i nagazite stvarne negativce u ovoj prici, umesto da ih glorifikujete, sve je ovo veoma tuzno

  7. А шта је то у серији лажно? Па зар није један део људи из тог места продао земљу ? Серија, чак шта више, показује како стране службе мешетаре по Србији и др.

  8. Pa nije on dobio džabe pare od države za ovaj projekat, glumci i događaj nisu više fiktivni kad se spominje tačno mesto po pravom imenu i ekolozi koji su ga branili a za koje je pre toga i predsednik rekao da su potplaćeni. Suviše slučajno

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.