Jelena Stupljanin: Izuzetno je važno šta se desilo na otvaranju 58. Bitefa

Ostavite komentar


  1. Inače patim od glavobolja, ali od pominjanja Rio Tinta mi se stanje intenziviralo.
    Bojim se samo, što lepo primeti i gospodin Teofil Pančić, da Tinto ode a ovi divljaci na vlasti (koji je znaju ni da li su pošli ili su došli) ostanu.

  2. Браво Мило! Нису ни сви Немци исти. Има их доста образованих и нормалних

  3. Cenim gest pojedinca. Svaka cast. Sto se tice viseg nivoa odlucivanja, dakle organizovane gomile – Nemci nisu mogli da zaustave dizanje sopstvenog Severnog toka u vazduh niti ih mozes prisiliti da znaju ko je to uradio a kamoli dizanje u vazduh, ako treba, tamo nekih njiva u Serbistanu i vode ispod njih. Nas najmanji zajednicki sadrzalac u ovom momentu je da i Srbija i Nemacka i USA saucestvujemo u masovnom ubijanju Palestinaca i napadima na susedne drzave, svako sa onoliko para koliko ima a savesti i odgovornosti koliko nema. Da je Milo Rau premijer Nemacke odrzao bi nam jedan sasvim drugaciji govor.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.