Jeton Neziraj: „Saopštenje o Nedelji kosovskog pozorišta u Narodnom pozorištu u Beogradu je deo umetničko – istraživačkog projekta“

Ostavite komentar


  1. Pa evo gospodinu ideje sta da uradi. Nek pozove predstavu Knjiga o Milutinu i Jezdica da gostuju u Pristini. Dolazak ove predstave na Kosovo su zabranile pristinske vlasti. Stk da ne dodju, cemu paranoja? I moze da organizuje dolazak srpskih stampanih novina na Kosovo i organizuje javno citanje istih. Sto da ne, kome smeta jezik naroda koji na Kosovu zive? Novine od juna prosle godine su obuhvacene zabranom o uvozu. Pa eto prilike za jos jedan subverzivni, umetnicki momenat.

  2. A ne, ne! Širenje lažnih vesti, koje pritom mogu naneti ozbiljnu štetu pojedincima, tako što im se pripisuju nepostojeće izjave, nije nikakav performans, već krivično delo.A pošto gospodin Neziraj dobro zna da nije dostupan vlastima Republike Srbije, lako mu je da se ovako ponaša.

  3. a ispod tanke oblande kulture i evropejstva cuci zatucan velikoalbanijanac kaže:

    Na koju susednu zemlju misli Neziraj? Albaniju, Makedoniju, hrvatsku, Bugarsku? Posto ta naci separatisticka tvorevina na Kosovu nije nikakav „sused“ Srbije niti je „drzava“ ma sta on i njegove kolege albanski nacosi kao i simpatizeri fantazirali i propagirali.

  4. Da niste upravo objavili ovaj idiotski članak, ne bi ni znao za ovaj „performans“ koji većina zove hoax ili klikbejt đubre.

  5. Pa jer moguce ovo? Pa zar su nam svrake popile mozak da mi ne drzimo do sebe ni malo.

  6. Nenad Jezdic bi trebao da otvari festival. I posto nije mogao na Kosovu da odigra svoju predstavu. Bio bi red na ovom festivalu.

  7. Jel nas neko zeza ovde? Patrijarh Porfirije ne sme u Pećku Patrijaršiju a mi treba da dozvolimo kosovsko pozorište… Pa kako ih nije sramota da najavljuju tako nešto

  8. @perun
    Ниси прочитао до краја чла ак, ово је само једна у низу провокација. Наставак следи…

  9. „Neziraj je palanacki velikoalbanijanski nacos koji se koristi prizemnim provokacijama kojima kompenzuje svoje licne i nacionalne frustracije“. Molim da se objavi ova recenica posto je ona deo umetnickog projekta.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.