Jung: Festival će nadživeti ministra Vukosavljevića

Direktorka Beogradskog festivala igre prozvala Ministarstvo kulture i ministra zbog načina sufinansiranja projekata

Ostavite komentar


  1. Kada je varala građane i prodavala karte za metro, nije ni terpnula. Mislila je da će laganjem dobiti više para za svoj privatni biznis. Sada, neka počene sa prodajom karata za metro i biće para a predstavu da sledeće godine odigra na prvoj stanici metroa. Evo ja se u tom slučaju prijavljujem da joj kupim ceo prvi red u stanici.

    1. A ni reci o ministru kulture. A cutao je na pisanje Informera, Ilustrovane Politike, Pinka….pa oni su oboje uz SNS….tu se nesto dogadja….,Mozda se ceka poglavica iz Kine da presudi…. I ne budite toliko zli…I ne razapinjite Aju….Ona vodi svoju bitku i bez vas

  2. Ej, mukice naša, je l’ ti on stvarno deveti ministar kojeg preturaš preko glave!? O, pa ti si onda, znači, počela kod Zorice Brunclik! Vaistinu, istovetna vam je i retorika i precenjivanje sopstvene veličine…

  3. Ma Ajo, ti si jedan od zagovornika i promotera plagijatora i nekompetentnih u vlasti. Ti si promoter neukosti. Mozda da u taj savet ubacis Risticevica ili Djuku, svoje partijske drugove koji bi te bolje razumeli (a i dali nasih para koliko god ti treba).

  4. Ima ona stara poslovica, kaze – „Ne pada sneg da pokrije breg, nego da svaka zverka pokaze svoj trag“
    U ovim strasnim vremenima vidimo jasno kakav je ko. Bojim se samo da nam se posle ta lista sa Ajom Jung na njoj nekud ne zagubi.

  5. A,ima i ona poslovica Aja:Sve za obraz,obraz ni za sta!Svoj si obraz prodala ovoj bandi,i to ostaje zauvek zapisano,i to se oprati ne moze Aja!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.