Kako se mediji u regionu sećaju Balaševića?

Povodom smrti velikog muzičara

Ostavite komentar


  1. Eh dobri covece…kao da su moje detinjstvo i mladost otisli sa tobom.
    Pocivaj u miru..
    ….na stanici u Puli..slusamo ploce i sviramo rok..
    Seka ’65.

  2. Pišu svi mediji najbolje o njemu zato jer je bio čovjek ljudina sa karakterom,čovjek velika srca i britka i čista uma.Neka mu je vjećna slava!!

  3. Đole, srećna je porodica koja te je imala. Počivaj u miru i neka ti je laka zemlja. Kada region piše ovako afirmativno o tebi, znači bio si VELIKI. Panonski mornaru plovi nebeskim visinama, legende ne umiru samo promene adresu

    1. Ostavio je mnogi treba u mom Zivotu,vise od prijatelji koji su usli-izasli is mom zivota.Saucesce porodica,srecem sto smo ga imali.

  4. A sad listam po glavi spisak ovih sto su kao bitni i sto odlučuju o svemu, sto nam rade o glavi, a koji su i njemu zivot zagorcavali…koje su to nule i kolko niko za njima ne bi plakao…al nismo mi te sreće. Ova pošast ne uzima stoku.

  5. Pokušaću nešto u njegovom stilu: „Kada ode ovakav čovek, ugasi se jedna zvezda na nebu, a ostale umanje svoj sjaj jer ni kosmos više nije isti bez nje.“

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.