Kameron DijazFoto: Presley Ann / Getty images / Profimedia

Kameron Dijaz u nedavnom gostovanju na konferenciji „Fortune’s Most Powerful Women“ otkrila je zašto se pre deset godina povukla iz sveta glume. Poslednji filmovi u kojima se poznata američka glumica pojavila bili su „Annie“, „The Sex Tape“ i „The Other Woman“.

Kameron Dijaz će se u svet filma vratiti sledeće godine, i to u Netfliksovoj akcionoj komediji „Back in Action“, u kojoj će joj partner biti Džejmi Foks. To će biti prvi film u kojem se pojavila nakon 11 godina. Kako je objasnila na konferenciji, iz Holivuda se povukla kako bi se više posvetila porodici i pokrenula nekoliko poduzetničkih projekata.

„Za mene je to bila nužna stvar. Osećala sam da to moram da učinim kako bih ponovo stekla kontrolu nad svojim životom. I, iskreno, ništa drugo me nije zanimalo“, rekla je Dijaz obraćajući se prisutnima na konferenciji „Fortune’s Most Powerful Women“, prenosi Index.

Objasnila je i da nijedna ponuda koju je u to vreme dobila nije bila dovoljno dobra da bi promenila njenu odluku.

„Nijedno mišljenje, nijedan uspeh, nijedna ponuda ili bilo šta drugo nisu mogli da promene moju odluku da se posvetim brizi o sebi i izgradnji života kakvog sam zaista želela. Sve se svodi na pitanje: čemu ste posvećeni? Za mene je to bila porodica“, dodala je glumica.

Kameron Dijaz se vraća filmu u januaru 2025. godine

Akciona komedija „Back in Action“ na Netfliks stiže 17. januara 2025. godine, a u fokusu radnje filma su dvoje bivših špijuna koje igraju Džejmi Foks i Kameron Dijaz. Ovi bivši špijuni moraju da se vrate u svet koji su napustili nakon što se razotkriju njihovi tajni identiteti i životi im postanu ugroženi.

Film je režirao Set Gordon, a u njemu još glume Endru Skot, Glen Klouz i Kajl Čendler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari