Kantautorka Manivi večeras promoviše album „Mirror” u kragujevačkom SKC-u 1Foto: Z. S. M.

Na Letnjoj sceni SKC-a Kragujevac, večeras u 21 čas, kantautorka Ivana Vukmirović Manivi promovisaće svoj album „Mirror” (Ogledalo).

Kragujevački SKC je i izdavač albuma, a ulaz na koncert je slobodan.

Ivana Vukmirović Manivi je kantautorka koja živi i radi u Beogradu.

Novi album „Mirror” nastao je nakon Ivaninog povratka iz Berlina. Multikulturalna sredina i raznolik umetnički život u Berlinu doneli su novu perspektivu njenom autorskom stvaralaštvu.

Za razliku od prvog albuma iz 2016-te godine koji je u potpunosti snimljen uživo i sastoji se od devet pretežno mejnstrim R&B i soul numera, „Mirror” je kombinacija soulful melodija, progresivnih harmonskih aranžmana i elektronske muzike.

Kolaboracija sa vrsnim džez/soul muzičarima koji čine bend Manivi i njihova kompatibilnost u muzičkom senzibilitetu donela je ovom albumu nesvakidašnju mešavinu stilova i različitih muzičkih uticaja.

Ta interakcija se poput magije prenosi na publiku i to je upravo jedan od razloga zašto se uvek ponovo dolazi na njihov nastup.

Bend Manivi čine neki od najeminentnijih muzičara u regionu:
Peđa Milutinović – bubanj, Dragan Ćalina – klavijatura, Dejan Antović – bas i, naravno Ivana Vukmirović – vokal, gitara autorka muzike i tekstova na „Mirroru”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari