Kejt Bekinsejl, podzemni svetFoto: Screen Gems Collection / Everett / Profimedia

 

Len Vajzman, reditelj filma Podzemni svet koji je proslavio Kejt Bekinsejl, izjavio je da bi ovaj serijal mogao da se vrati u formi tv serije.

Ovih dana obeleženo je 20 godina od premijere prvog filma iz serijala Podzemni svet, koji mnogi najviše pamte po Kejt Bekinsejl u ulozi seksi vampirice Selene.

Tim povodom, reditelj ovog filma i tvorac serijala Len Vajzman razgovarao je sa sajtom EW i na red je došlo nezaobilazno pitanje o mogućem nastavku.

On je na to rekao: „Postoji nešto na čemu se radi. Ne mogu da govorim o tome, ali definitivno postoji budućnost Podzemnog sveta„.

Priče o seriji počele su da kruže još pre šest godina, kada se spekulisalo o tome da će Vajzman raditi na njoj kroz svoju produkcijsku kuću.

Kada su ga pitali da je serija ta budućnost koju spominje, rekao je samo kratko: „Da, na to sam mislio“.

Kejt Bekinsejl završila je sa ulogom Selene

Ono što svi fanovi treba da imaju na umu je da je on još tokom prve najave nagovestio da će serija biti drugačija od filmova i da superherojski element neće biti toliko istaknut.

„Serija će biti veliki otklon od filmova. Ne želim da kažem da je više za odrasle, ali je definitivno manje nalik stripu po tonu i karakteru.“

A Kejt Bekinsejl već godinama priča kako je sa ovom franšizom završila i 2018. je izjavila: „Ne bih se vratila. Uradila sam dosta tih filmova“.

Da podsetimo, privlačnost Podzemnog sveta bila je u horor okruženju u kome obitavaju vampiri i vukodlaci, koji su u viševekovnom sukobu.

Izvor: Comic Book

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari