„Žrtva govora mržnje zbog stavova o životu u Srbiji“: Ko je Marko Janketić, umetnik koji je iskusio „toplog zeca“ posle jednog intervjua?

Ostavite komentar


  1. Марко Јанкетић млад човек.Породичан.Желим да остане да живи у Србији.Остаће криминалци и Вучић.

  2. Janketić ima pravo. Već sama činjenica da se nije još niko usudio da pruži podršku ovom članku, dokazuje da živimo u zemlji zombija!

  3. Bravo Marko✊️✊️✊️
    Trebalo bi sve Vase kolege da se oglase,mnogo je bljuvotina,a malo pametnih reci.Kamo srece da Vas slede.
    Pozdrav i svako dobro.

  4. Marko je u pravu.U potpunosti se slazem sa njim i vrlo cesto u drustvu komentarisemo situaciju u zemlji na isti nacin.Nista ruzno nije rekao ,verijem da bi vecina ljudi koji jos uvek imaju zdrav razum rekla isto sto i on.

  5. Kome nije dobro u Srbiji,pasoš u ruke i pravac gde je bolje.Bez povratka molim!!

  6. Eto kako to radi plačljivko Dragan J Vučićević kad je on u pitanju on plače kad je neko drugi njega razapinju kao da je njegov Telekom i Pošta.kao da nije i naš.

  7. Ovi što ne misle ostariti i biti krežubi,moraju nešto preduzeti po tom pitanju.Zvučim surovo baš kao i oni prema nama starim i krezubim.

  8. Marko Janketicu, da li stvarno mislis da u tudjini cvjetaju ruze i da je tamo puno bolje nego u Srbiji? Otidji u inostranstvo i vidi kako se tamo zaradjuje za koru hljeba. Nemoj pricati. Otidji i vidi kako stoje stvari. Prodji u inostranstvu kroz sito i reseto kako se tamo zivi i radi i pod kojom uslovima, pa mi se onda javi. Nemoj pricati, nego otidji i vidi kako tamo u tudjini stoje stvari. To ti je moj savjet, pa ti vidi sta ces i kako dalje.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.