Ko je sve predložen za nacionalne penzije

Ostavite komentar


  1. Udruzenje rudara, udruzenje odzacara, Vatrogasna drustva i mnoga druga trebalo bi da predloze ljude za nacionalne penzije…pevaci,glumci i srodna udruzenja kao da su se prepatili da pedlazu.

  2. А шта је са групацијом вучић – дачић – вулин – брнабић, etc ?

  3. Nakon Kostunicine dodele nacionalne penzije Sladjani Milosevic, sve je krenulo u smeru devastacije. Kroz dodelu ovih priznanja i pocivanja u Aleji velikana dokaz je koliko ne postoje jasni kriterijumi, vec je sve u okvirima subjektivnog. Degradacija ovakvih priznanja dovela su do urušavanja svega postojećeg.

  4. I sakupljači sekundarnih sirovina,higjeničari…..komunalni radnici…
    Bez njihovog rada bi se davili u smeću!

  5. lezilebarosi penzija nacionale,a dipl.ing.sa 43god.staza i 10godina uplate pio kao dodatno zanimanje dali penziju24462din.dipl.ing diplomirao u zenevi nije kupio diplomu,za 30god.staza dobio penziju 11000din.oba radila u svetskoj yu firmi sa izvozom 1,1milijardu dolara godisnje.sram da vas bude lopovi.pokrali ste privredu,tako sto ste osvijili vlast,i opljackali i oteli novac onih koji su ga posteno zaradili.priselo vi i na nos izaslo,ne bilo vam dosta smradovi bedni.cije pare dele i ciji znoj jedu ove komunisticke interesne razbojnicke grupe.fujjj….

  6. Ukinuti nacionalnu penziju. Mnogo njih je debelo zarađivalo kroz život. O porezima bolje da ne kažem. Skinite se sa grbače naroda.

  7. Sve navedene licnosti zasluzili su nacionalnu penziju.Verovatno bi izbor mogao da bude bogatiji,ima jos mnogo zasluznih,ali na ove odabrane nema zamerke.Cestitam.

  8. Може ли неко може да објасни зашто су тзв. уметници и спортисти повлаштени у односу на све друге? Зашто писац, певач или вајар заслужују ту пензију а други не? Зашто успешан пољопривредник, металски радник, возач, војник, … наводно немају заслуге за народ а кафански певач или глумац имају?

  9. Sramota, dokada samo zabavljaci, gde su ostali posteni radnici, svi su zaboravljeni, kao da smo bili zemlja cirkusa.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.