Kokan Mladenović: Rulja ne razmišlja već izvršava naređenja

Ostavite komentar


  1. Jedan je Kokan Mladenović, sva moguća podrška i nada da će se pojaviti još neko …

  2. Ima dosta pametnih ljudi u ovoj zemlji, samo na zalost su lose rasporedjeni)

  3. Treba imati jak zeludac pa procitati intervju do kraja. Sve “bruji” od “malignog uticaja” svega sto je tradicionalno. Mladenovic govori o “setanju mostiju” kao pocetku svega sto se kasnije desilo sto je sramna konstatacija dostojna ustaske ideologije. Govori o nasoj odgovornosti za pocetak ratova koja zaista i postoji u nekoj meri jer su za rat uvek potrebne dve strane(ovde ih je bilo i vise). Covek bi se zapitao: ko je blokirao kasarne JNA i ubijao vojnike po Sloveniji i Hrvatskoj? Ko je pre pocetka rata u Vukovaru ubijao Srbe u Borovu i bacao ih u Savu? Ko je ubio Aleksandru Zec u sred Zagreba koji nije bio u zoni ratnih dejstava? Ko je ubio Srbe u medackom dzepu? Gde su kosti 7300 Srba iz Sarajeva koje su ubijali razne Cace, Juke, Cele i ostali zlocinci? Mladenovic nadalje spominje “genocid” u Srebrenici i ako se na snimku koji su napravili prvo Srbi u Srebrenici, pa zatim muslimani u Tuzli, vidi da su zene i deca autobusima prevezeni u Tuzlu sto dogadjaje u Srebrenici automatski kvalifikuje kao ratni zlocin, jer je genocid namera da se potpuno unisti jedna etnicka skupina-sa sve zenama i decom. Mladenovic je u stvari antisrbin koji pod plastom “kulturnog prosvetitelja” pokusava da nas lobotomira, predstavi losijim nego sto u stvari jesmo i time kupi pozicije u regionu za ono cime se sustinski bavi.

  4. Zbog ovakvih kao što je ovaj Ivan Ivanović mi ne možemo da se izlečimo. Uzas.

  5. Kada izgubis sve, pre svega mogucnost mater. egzistencije, gubis svest ko si i sta si. Protiv takvih siromaha, u dzepu i dusi, svima je olaksano da ih mrve. Spolja i iznutra. Najpre onaj ludak iz devedesetih, potom reformski zaludjeni liberali, te su radikali dosli na vec sprzeni duh, spreman na svakakvu gimnastiku mozga.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.