(FOTO) „Nemci su opet okupirali Ušće“: Kako Beograđani reaguju na pripreme koncerta grupe Ramštajn?

Ostavite komentar


  1. Jadne životinje i ptice koje su na Lidu i Ušću!!!
    A i mi sa njima koji živimo u blizini :))

  2. Lido i malo ostrvo zasticeni rezervati za ptice su potpuno ugrozeni. mesto nije dobro odabrano. Za sta sluze stadioni koje nam predsednik daruje ?

  3. Koristim priliku da se kako u svoje lično ime i zaposlenih,tako i ispred esnafa,zahvalim prvo nadležnim iz Gradske uprave što će dozvoliti toliku količinu decibela pored toliko spavača ,koji se ponašaju ili da ne znaju ili kao da su izgubili zepni kalendar!
    Zima je prošla i došlo je vreme budjenja!
    Ustaj nevaljalče!A 7 je prošlo?

  4. @Sanja: Žalite li ptice, ribe i druge životinjice tamo gde su snsovci zatrovali vodu, vazduh i zemlju??? Da, vi ste stvarno jadni, tu ste u pravu! Jadni i licemerni!

  5. Svima koji se žale na decibele, zvučnici nisu okrenuti ka stambenoj četvrti grada, nego ka otvorenom prostoru. Biciklistima nije ništa. Jedino džogeri menjaju malo pravac. A to što će biti toliko decibela nema veze sa SNSmafijom, nego sa Rammsteinom i drugi njihovi koncerti održavaju po EU ( ako niste čuli) pa se niko ne buni. Usput, nemamo stadion koji bi odgovarao. Pogledajte malo snimke njihovih koncerata. Jedino ako više volite neke narodnjake, ili bir fest, biće i to, ne brinite

  6. Није ми јасно зашто и како се пре концерта „месецима унапред“ изнајмљују станови.
    Надам се да ће младо тек посађено дрвеће бити заштићено.
    Групи и гледаоцима желим да се добро проведу.

  7. Ramštajn? „Lepo“ ime… Da li botovi znaju koji kompleks i prostor nosi to ime? Pired toga, Beograd s okolinom je inace zagadjen grad, pa nam nedostaje jos samo Ramstajnova pirotehnika!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.