Koncert "Veče u Parizu" 27. aprila u Zemunu 1

Udruženje “Krugovi umetnosti“, u subotu 27. aprila od 19 časova u foajeu Kancelarije za mlade (Kosovska 9) u Zemunu održaće koncert francuske muzike i poezije “Veče u Parizu“, saopšteno je iz Opštine Zemun. Ulaz je besplatan.

Projekat je podržan na Javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata u oblasti kulture iz budžeta Gradske opštine Zemun za 2019. godinu.

„Koncert “Veče u Parizu“ sadržaće najlepše solo pesme francuskih kompozitora, ali i izabranu poeziju francuskih pisaca.
Za vreme trajanja koncerta posebnu atmosferu doneće stotinu sveća sa stihovima Žak Prevera koje će biti izrađene specijalno za potrebe koncerta, a na kreativnim i likovnim radionicama Udruženja. Nakon koncerta, gosti će moći da izaberu svoju sveću i tako ponesu svoju pesmu…“, navodi se u saopštenju.

U celovečernjem programu učestvuju Nataša Tasić Knežević – sopran Srpskog narodnog pozorišta, Gavrilo Rabrenović – bariton Narodnog pozorišta u Beogradu, Andrea Šisler – poezija i Nada Matijević – pijanistkinja.

Autor i organizator Ema Gocević ističe da komunikacija sa publikom ima krucijalnu ulogu u projektima “Krugova umetnosti“ jer se tako kreiraju novi umetnički sadržaji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari