Koncerti i predstave za novogodišnje praznike u Kombank dvorani 1

Sam kraj 2021. godine, iako pod i dalje prisutnim epidemiološkim merama, obeležiće program Kombank dvorane koji obiluje sadržajima različite tematike: koncertima, predstavama i mjuziklima za odrasle, ali i novogodišnjim programom za najmlađe. Karte za sve događaje su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticketsa.

Novogodišnja predstava za celu porodicu „Lepotica i zver“

U susret novogodišnjim praznicima, Kombank dvorana dočekuje mališane i roditelje premijerom dečije predstave „Lepotica i zver“ nastale po motivima čuvena bajke 12. decembra u 15 časova.

Predstava nastala po tekstu Stevana Koprivice i režiji Miloša Jagodića je višeslojna bajka za decu i odrasle koja govori o snazi snova i moći ljubavi u odnosu na materijalne vrednosti, zbog čega je posebno aktuelna i danas.

Smeštena u Francusku u doba Luja XIV, sa raskošnim kostimima, u vrcavom duhu Dimina „Tri musketara“, prava je poslastica ne samo za najmlađe gledaoce nego i za odrasle željne univerzalnih moralnih vrednosti, iskrenih emocija i vizuelnog doživljaja

Koncert grupe Sars

Posle šest godina i čuvenog nastupa u Hali sportova, sedmočlana ekipa zvana SARS nastupiće 17. decembra prvi put u Kombank dvorani, što će ujednio biti i njihov prvi, veliki solo koncert u Beogradu posle toliko vremena.

Uvek energična ekipa na bini: vokal Žarko Kovačević, uz prateći vokal, ali i sastav koji čine gitara, bas gitara, harmonika/klavijatura, truba i bubanj i ovoga puta prirediće svojim fanovima koncert pun dobrih vibracija.

Mjuzikl „Devojačko veče“

Najnoviji mjuzikl koji će nam ulepšati prednovogodišnje praznike „Veselo devojačko veče“ reditelja Radeta Vukotića biće održan prvi put na Velikoj sceni Kombank dvorane 23. decembra.

U ovom muzičko-scenskom spektaklu Vukotić „priča priču“ o pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih.

Osim interesantnih numera poput “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugh, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge.

Glavne uloge u ovoj predstavi koja ujedno predstavlja adaptaciju čuvenog američkog mjuzikla “Devojačko veče” (Girls Night) igraće: Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić i Ivana Peters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari