Na inicijativu Darka Rundeka, Long Play je pokrenuo konkurs za najbolju kritiku, mišljenje, impresije o poslednjem albumu Rundek Cargo orkestra „Mhm a-ha oh yeah da-da“. Tri najbolja rada izabraće Darko Rundek i proglasiti ih 14. marta, a pobednici konkursa dobiće komplet karata za sve koncertne turneje „Svitanja“, kao i šansu da jedno popodne provede sa Rundekom i članovima Cargo orkestra.

Na inicijativu Darka Rundeka, Long Play je pokrenuo konkurs za najbolju kritiku, mišljenje, impresije o poslednjem albumu Rundek Cargo orkestra „Mhm a-ha oh yeah da-da“. Tri najbolja rada izabraće Darko Rundek i proglasiti ih 14. marta, a pobednici konkursa dobiće komplet karata za sve koncertne turneje „Svitanja“, kao i šansu da jedno popodne provede sa Rundekom i članovima Cargo orkestra. Sve radove treba slati na adresu infoźlpbgd. com. Konkurs je otvoren od 31. januara do 10. marta 2007. Album, o kome govorimo, inače je među najprodavanijim izdanjima u Srbiji ove godine.
Klub studenata tehnike (KST) iz Beograda, najavio je da će na svom sajtu www.kst.org.yu omogućiti besplatan prostor za promociju domaćih demo bendova. „Pozivamo sve koji se tako osećaju da nam pošalju biografiju, nekoliko fotografija i audio snimke. Pristigle materijale postavićemo u sekciju ‘demo bendovi’. Posetioci sajta će moći da čuju kakva je naša demo scena i čuju neke buduće muzičke zvezde“, saopšteno je iz KST. Kako se navodi, još jedna akcija www.kst.org.yu biće pravljenje najvećeg spiska linkova ka sajtovima relevantnih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari