„Konstrakta u Sava centru, kosa leti na vetru...“: Nepobitno 1

Jedna od najpopularnijih umetnica regionalne muzičke scene, Ana Đurić Konstrakta, koja je osvojila srca publike autentičnim pristupom, pozvala je fanove na predstojeći koncert 19. septembra u Plavoj dvorani Sava Centra, najavljujući ga novom pesmom, objavljenom na Instagramu.

Pesma, koja nosi njen prepoznatljivi pečat humora i kreativnosti, brzo je izazvala talas oduševljenja među pratiocima, dok društvene mreže bruje o predstojećem koncertu.

Počinje stihovima „Konstrakta u Sava Centru, kosa leti na vetru…“, a napravljena je uz pomoć veštačke inteligencije, i odiše Konstraktinim karakterističnim stilom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @konstrakta

„AI bolja nego mi. Šaljem vam sad ovaj neviđeni hit o kosi na vetru i prelazim na crveno +++ 19.09. Sava Centar. Obična Žena u susretu sa AI“, poručuje Konstrakta u svom stilu, ostavljajući fanove da s nestrpljenjem iščekuju koncert koji obećava da bude jedan od najzanimljivijih događaja ove jeseni.

Konstrakta nastavlja da pomera granice muzičkog izraza i da svoje fanove iznenađuje kreativnim pristupom, čime potvrđuje svoj status jedne od najautentičnijih umetnica na regionalnoj muzičkoj sceni. U narednoj objavi na Instagramu dodaje „Ako je neko mislio da lažem, evo dokaza. Kosa, nepobitno, leti na vetru“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @konstrakta

Ulaznice za koncert Konstrakta i Zemlja gruva u Sava Centru 19. septembra su u prodaji na prodajnim mestima Ticket Visiona kao i onlajn.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari