Kragujevac: Izmene projekta odlažu radove na kući Đure Jakšića

Zašto kasni završetak gradnje kuće Đure Jakšića u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Kakava do sada u Srbiji nevidjena SRAMOTA !!! Nestručni kadrovi Radomira Nikolića su napravili projekat po kojem se umesto te kuće u kojoj je Djura spavao , sada grada spojene kao sijamski blizanci Djurina i komšijska kuća koje NIKADA I NIKAKO ne mogu ličiti na tu prethodnu kuću jer su sada 2 u 1. Za to se u civilizovanom svetu odmah smenjuju Gradski urbanista i direktor Urbanizma al to negde gde vlada demokratija. U Kragujevcu su kadrovi birani po tome da se ne razumeju niušta i da ne protivureče Nikoliću koji se u sve petlja i razume pa je verovatno lično predložio ovu GLUPOST pa će u Kragujevcu jedino u Srbiji ova nova i još starija Djurina kuća OSTATI KAO VEČNI ČIN POLTRONSTVA I GLUPOSTI URADJEN ZA VREME VLADAVINE RADOMIRA NIKOLIĆA U KRAGUJEVCU !!!

  2. Pošaljite Vaše novinare da snime sadašnje stanje na gradilištu, jer ste stavili sliku prethodnog. Čudo nevidjeno se desilo u Kragujevcu. Djurina kuća posle njegove smrti je prerasla u vilu koja je duplo veća tako što je Nikolić naredio da se kuća napravi još veća i još lepša pa je spojio sa susednom kućom i napravio prvi zadružni dom vagon zgradu za silažu u 21 veku u centru grada Kragujevca . Tako su i izvodjači dobili više posla i para. Gde su stranke i Uduženja u Kragujevcu da se oglase za ovu bruku, u kojoj je samo interes i ugardnja u što više kvadrata bilo važno, a ne da se uradi ista kuća kao što je bila ali od novih trajnih materijala !!!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.