Kristofer NolanFoto: JC Olivera / Getty images / Profimedia

Nakon velikog uspeha filma „Openhajmer“, Kristofer Nolan je napravio kratku pauzu u karijeri i nije najavio nijedan novi projekat za veliko platno. Sada, međutim, stižu vesti da se poznati reditelj ponovo aktivirao. Naime, kako ako piše Dedlajn, on planira da snimi novi film u kojem će glavnu ulogu igrati Met Dejmon.

Naslov i detalji radnje još nisu poznati javnosti, no izvori su otkrili da Nolan snima film za studio „Universal Pictures“, s kojim je radio i na „Openhajmeru“.

Snimanje filma kreće početkom naredne godine, a njegova premijera se očekuje 17. jula 2026, prenosi Index.

Predstojeći film je treća saradnja Dejmona i Nolana. Glumac i reditelj već su radili na filmovima „Intersteler“ iz 2014. godine i prošlogodišnjem „Openhajmeru“.

Dejmon se u međuvremenu pojavio u filmovima „Drive-Away Dolls“, „IF“ i „The Instigators“. Akciona komedija „The Instigators“, u kojoj je glumio uz Kejsija Afleka, bila je velik hit na strimin servisu „Apple TV+“, tako da je glumac trenutno u pregovorima za nastavak.

Osim toga, trenutno radi kao producent na akcionom filmu „The Accountant 2“, nastavku popularnog filma iz 2016. godine, kao i drami „Kiss of the Spider Woman“, u kojoj glumi i Dženifer Lopez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari