Kristofer Nolan i Met DejmonFoto: Noam Galai / Getty images / Profimedia

Nedavno je objavljeno da će Met Dejmon treći put sarađivati sa poznatim rediteljem Kristoferom Nolanom i to na njegovom sledećem, još uvek neimenovanom filmu. U međuvremenu je stigla vest da će ulogu u istom ostvarenju imati još jedna holivudska zvezda.

U pitanju je Tom Holand, 28-godišnji engleski glumac koji se proslavio ulogom Spajedermena u filmovima o Marvelovom superheroju.

On je nedavno u emisiji „Good Morning America“ otkrio da je „dobio poziv koji se dobija jednom u životu“.

„Sve što mogu da kažem je da sam veoma uzbuđen. Naravno, i veoma počastvovan. To je sve što mogu da kažem jer, da budem iskren, to je sve što trenutno znam“, rekao je Holand o svom budućem angažmanu u filmu Oskarom nagrađenog reditelja.

U istom intervjuu glumac je otkrio da postoje velike šanse da se ponovo nađe u ulozi Spajdermena u četvrtom delu superherojske sage, a snimanje ovog filma će najverovatnije početi leta 2025. godine.

O novom Nolanovom filmu se za sad ne zna praktično ništa, osim da snimanje kreće početkom naredne godine pod pokroviteljstvom studija „Universal“ i da je njegova premijera zakazana za 17. jul 2026.

Podsećamo, poslednji film poznatog reditelja, „Openhajmer“, zaradio je čak 977 miliona dolara od prodaje bioskopskih ulaznica i dobio je sedam Oskara, uključujući i onog u kategoriji „Najbolji film godine“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari