linda hamiltonFoto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Linda Hamilton je veliki fan serije Stranger Things i činilo se da će je činjenica da glumi u petoj sezoni radovati, ali desilo se nešto potpuno drugačije.

Naime, Linda Hamilton je rekla da više ne može da gleda ovu seriju otkako je dobila tu ulogu, a sve ima veze sa „sindromom uljeza“.

„Gledala sam svaku sezonu sa uživanjem. Obožavam seriju. Tako da je to neka vrsta sindroma uljeza gde mi se čini da ja ne pripadam tamo. To je jedan ceo svet smešten u ’80-e“, rekla je Hamilton za US Weekly.

Dobila je drugačiji pogled na sve glumljenjem u seriji: „Kada zaista volite nešto, ne vidite sebe u tome. Tako da je, na neki način, to upropastilo seriju za mene“.

Bez obzira na to, glumica kaže da nije u pitanju loše iskustvo snimanja, već prosto njen lični osećaj.

„Presrećna sam što sam deo toga. Ali nikad ne bih pretpostavila tako nešto. Drugačije je kad ste fan serije i pitate se gde biste se uklopili. Ali mi sada radimo na tome.“

Kaže da petu sezonu neće ni gledati: „Nikad ne gledam projekat u kome sam. To bi me potpuno izmestilo iz stvarnosti projekta da vidim sebe u njemu, tako da neću da gledam novu sezonu“.

Linda Hamilton rekla je da je završila sa Terminatorom

Kada je u pitanju sama radnja, Linda Hamilton zna neke stvari o svom liku, ali ne i puno toga o samoj radnji.

„Imala sam Zum poziv sa braćom Dafer i dali su mi oblik lika, ali ne i priče, jer moraju da budu veoma pažljivi sa njom. Tako da ja još uvek ne znam kako se završava. A treba puno discipline da ne znate kuda sve ide, ali to je zaštita od ljudi koji žele da znaju.“

Na kraju, ona obećava da je peta sezona veoma dobra.

Izvor: People

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari