Lisa KudrouFoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Lisa Kudrou je u poznatoj humorističnoj seriji „Prijatelji“ (Friends) glumila Fibi Bufe, ekscentričnu mladu damu koja je zasmejavala gledaoce svojim čudnim ponašanjem, ali i urnebesnim pesmama. Kao i ostalim glumcima, uloga u „Prijateljima“ donela joj je svetsku slavu. Kudrou je nedavno, gostujući u podkastu Konana O’Brajana, otkrila da ju je jedna stvar posebno nervirala tokom […]

Lisa Kudrou je u poznatoj humorističnoj seriji „Prijatelji“ (Friends) glumila Fibi Bufe, ekscentričnu mladu damu koja je zasmejavala gledaoce svojim čudnim ponašanjem, ali i urnebesnim pesmama.

Kao i ostalim glumcima, uloga u „Prijateljima“ donela joj je svetsku slavu. Kudrou je nedavno, gostujući u podkastu Konana O’Brajana, otkrila da ju je jedna stvar posebno nervirala tokom snimanja popularne serije.

Kako prenosi Index, Kudrou je voditelju otkrila da ju je najviše iritiralo kada bi se publika smejala predugo i u neprikladnim trenucima.

Na pitanje zašto ju je to uznemiravalo, Kudrou je odgovorila: „Zato što su se predugo smejali. Nije bilo tako smešno. To nije bilo iskreno i iritiralo me. Time su samo kvarili tajming ostatka serija. Ponekad bih ih samo pogledala ako su se predugo smejali i rekla: ‘Ma daj!’ Televizijska serija nije za studijsku publiku. Ona je napravljena za gledaoce kod kuće“, ispričala je Kudrou u podkastu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari