Loreen pobednica Pesme Evrovizije drugi put u karijeri, Luke Black na 24. mestu

Ostavite komentar


  1. Komentatorka našeg javnog servisa treba HITNO da ode. Nekulturna, komentarise odecu kolega sa drugih servisa, vredja, puna neke toksičnosti ubije tako atmosferu da čovek mora da se oporavi dva dana od njenih komentara. Hvali samo našeg predstavnika, maltretira da dijaspora glasa. Nemam nista protiv ovog naseg momka, ali nemoj da pumpate atmosferu gde je nema, atmosfera sama dodje.

  2. Njegov teleci pogled, cvilenje,mrmljanje I stenjanje nisu bili dovoljni da Evropu obore s nogu. Nego ja ni ovde ni jedan put ne cuh njegovu pesmu na nekoj radio stanici

  3. Ovaj naŝ bolje da je ostao kod kuće da spava nego śto je otišao tamo da mjauče i troši pare od pretplate.

  4. Naša pesma je bezidejna, mračna i dosadna.
    Rezultat plasmana je jasan.

  5. Zasluzeno 24 mesto ….meni licno je objektivan plasman ….oduvek sam nase pesme u ranijim nastupima nasih predstavnika mogao „da pevusim“. Mozda sam nekompetentan da dam neku ocenu, ali ova pesma nema blage veze i daleko je od mojih ocekivanja i poimanja nekog najosnovnijeg naseg melosa. Neka sama Marija Serifovic uporedi njenu i ovu pesmu kad je vec toliko hvali ….

  6. Svako je imao nešto da pokaže, Luk je imao ništa, ali je zauzeo odlično 3. mesto, otpozadi!

  7. Ma super…samo sto smo vec znali unapred da ce ona da pobedi…dzabe slavi …

  8. Otvorim naslovnu stranicu „Danas-a“ u nedelju ujutru i vidim 7 naslova kojima je tema Pesma Evrovizije! Poslednji put sam to „takmičenje“ gledao još u vreme kada smo imali samo jedan TV kanal. Ja ne volim da gledam ni sportska takmičenja koja deluju kao nameštena a kamoli ovo što je očigledno namešteno i to po političkim kriterijumima. Mislim da poslednje što većina ljudi pamti kao nešto vredno jesu nastupi grupe ABBA i Tota Kutunja. Sve posle toga je bezvredno i, uglavnom, namešteno. Kome se to sviđa neka gleda. Ja bih da preskočim.

  9. Nastup našeg predstavnika izuzetno loš. Nije se ni čuo, čulo se povremeno neki piskav glas. Sramota što nas je on predstavljao.

  10. Nepravda, Finac i Slovenci mnogo bolji. Ukinuti nekompetentne žirije

  11. I da nas je neko drugi predstavljao bilo bi isto zemlje su nam okrenule trticu Briti su jedva docekali, 100% su nam skinuli neke poene tesko da je narikaca iz Sipta imala vise od nas… Lukova Muzika je super pa Nolan da je cuo dao bi milione ! Nikad jadnija namestaljka ! Presisali su i proslogodisnje bednike !

  12. Dragutine, mislimo isto. Ja bih jos potencirao (sve izrazenije) – vulgarnost, primitivizam, nenormalnost i uticaj politike kao uslove za uspeh.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.