Lorejn Brako, zvezda serije "Porodica Soprano"Foto: All Film Archive/Hbo / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Lorejn Brako, zvezda serije „Porodica Soprano“ (The Sopranos), nedavno je gostovala u emisiji „The Spotlight with Jessica Shaw“, tokom koje je otkrila da nije zadovoljna završetkom slavne krimi serije.

Brako je u seriji igrala dr Dženifer Melfi, psihijatra Tonija Soprana (Džejms Gandolfini), koja je tokom godina razvila blizak odnos s mafijašem uprkos njegovoj profesiji. No, nakon što su joj njene kolege izokola skrenule pažnju da znaju koga leči, promenila je odnos prema Toniju i prestala da ga leči.

Serija „Porodica Soprano“ Dejvida Čejsa imala je jedan od najkontroverznijih završetaka u istoriji televizije. U poslednjoj sceni serije Toni sedi u restoranu sa svojom porodicom, dok čekaju njegovu ćerku Medou. U jednom trenutku vrata restorana se otvaraju, Toni podiže pogled, a scena se završava iznenadnim rezom.

Iako mnogi tvrde da ovako nagli završetak ukazuje na Tonijevu smrt, Brako veruje da je mafijaš preživeo i nakon nekog vremena nastavio psihoterapiju s dr Melfi.

„Iskreno, mislim da su se možda sretali u restoranima ili nešto slično“, rekla je Brako za Varajeti i dodala: „Ne znam. Mislim da deo mene želi da veruje da je uzela kratku pauzu od njega, ali nakon toga su ponovo nastavili s terapijom.“

„Takođe, nisam bila zadovoljna Dejvidovim završetkom cele priče. Mislila sam da je bio loš i pogrešan. Bila sam ljuta. Rekla sam mu: ‘Kako možeš uložiti pet godina u nečiji život i sve ostaviti tako? To nije u redu.’ I to je bilo to“, rekla je 69-godišnja glumica, prenosi Index.

Čejs je u intervjuu za Varajeti iz 2015. godine rekao da nikad nije očekivao da će kraj serije izazvati takav revolt među fanovima.

„Mislio sam da će kraj biti donekle šokantan, naravno, ali ne do te mere. Nisam mislio da će postati predmet tolikih rasprava. Nisam imao pojma o tome. Nikad nisam smatrao da taj iznenadni rez predstavlja pucanj“, rekao je tada autor serije.

„Glavna poruka na koju sam ciljao u tom trenutku bila je: ‘Nemojte prestati da verujete’. Iako svemu dolazi kraj, kroz život stvaramo veze koje su tako vredne i imamo sreće što ih možemo iskusiti. Život je kratak. Za Tonija se sve završava ili u tom trenutku ili kasnije. No uprkos svemu, nije sve bilo uzalud. Dakle, nemojte prestati da verujete“, dodao je Čejs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari