Madona se zahvalila porodici i prijateljima na podršci: „Srećna sam što sam živa" 1Foto: Hahn-Nebinger-Orban/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Jedan mesec nakon hospitalizacije zbog ozbiljne bakterijske infekcije, Madona se zahvalila kolegama, porodici i prijateljima zbog njihove podrške.

Na svom Instagramu pevačica je nazvala njihovu ljubav „najboljim lekom“ i istakla „kada je bilo teško, moja deca su zaista bila tu. Videla sam jednu novu njihovu stranu i to mi je značilo sve“.

Podelila je svoje fotografije sa dvoje od svojih šestoro dece, Lordes Leon i Dejvidom Bandom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Ova 64-godišnja pevačica trebalo je da započne ambicioznu retrospektivnu turneju povodom 40 godine u muzičkoj industriji kada je razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju.

Njen menadžer joj je dao polaroid fotografiju Endija Vorhola na kojoj Kit Haring nosi jaknu sa likom Majkla Džeksona, što se vidi u njenom Instagram postu.

Tako se zahvalila i njemu i rekla da je shvatila koliko je „srećna što je živa i što je poznavala te ljude i mnoge druge koji više nisu među nama“.

Kako je Madona još ranije u julu objavila da je mnogo bolje i da ne želi da razočara ljude koji su kupili karte za turneju, ona će započeti u Londonu 14. oktobra.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari