Maja Gojković o pretnjama Tamari Dragičević i Petru Benčini: „Ko je sebi dao dozvolu da na ovakav način vređa i preti deci“

Ostavite komentar


  1. Zena je bila vrhuska radikala!Ljudi zasto se bavite sa dotičnom?Petkom do pobede!Zivela Slobodna Srbija!

  2. Pretnje bilo pozicije ili opozicije su nedopustive i treba najstrože kazniti zatvorom ne novčano. Bilo iz studija nekog akupa ili na radnom mestu od rukovodioca sve isto i najstroze
    .

  3. Ova gospoda je u Skupštini kad je bila Predsednica,uništila parlamentarni život u Srbiji.Zbog nje su gradjani pre 5 godina bojkotovali izbore.Ona je uvek bila i biće presvučeno Radikalsko strašilo!

  4. Ko nam se to „čudi“ dokle smo stigli? Tamo gde ste nas vi odveli, svojim „radom i zalaganjem“ i zato ste nagrađeni funkcijom, ne zato śto nešto vredite, što ste bili fini, korektni, vaspitani, tolerantni, već zato što to niste.Vi i dalje sedite u toj Skupštini i burnim aplauzom, urlanjem, lupanjem nogama, pozdravljate pretnje ljudima, uvrede i crtanje meta na ĉelo svakog ko misli drugačije. Tamo je mesto da kaźete nešto a ne ovde.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.