Četiri ruže: Mali film koji diže veliku prašinu

Film Vasilija Nikitovića

Ostavite komentar


  1. za ovakvo pisanje, kakav je ovaj scenario ja sam dobijao 1 iz srpskog na pismenom a neko je zaradio pare od ovoga. ne mozes imati scenu drame punu emocija koje ti samo naviru i kada dodje do vrhunca da sve izduvas kao balon scenom zezanja u klubu. takav sklop scena te ostavlja ravnodusnim, da ne govorim o gomili scena koje su se nasle u filmu samo da bi popunili vreme od 2h. steta, film ima potencijal, ali mislim da nije znao sta zeli da bude. mogao je da bude ozbiljna krimi drama (oceas 11 ali ozbiljnije) ili ozbiljna satiricna komedija ( balkan ekspres ). ovako, hteo je da bude oba na kraju nije ispao nista….. steta stvarno. ja ne znam da li iko sa strane cita ove scenarije pre nego sto ih da da se prenesu na veliko platno ili su pisci toliko egocentricni da ne primaju kritike…. stvarno steta……..

    1. Ne slazem se, scenario je odlican, film je pun emocije i energije koju je nemoguće ne osetiti. Definitivno film koji ostavlja snažan utisak.

    2. Nista gore, besmislenije i dosadnije, nebuloznije nisam gledala…treba smisliti ovakvu nebulozu i jos dobiti budzet da to i snimis…uzas…

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.