Marčelo: Poručuju nam da smo taoci njihove igre prestola

Ostavite komentar


  1. Baš dobro rečeno…„neki ljudi se preigrali i to je sve što se desilo“ i sad neka snose posledice, pritvor za početak jer ovo nije definitivno "mala stvar"!

  2. Iskreno…ne znam zašto se ovako osećaju pojedinci… Mislim da svaki građanin ko želi da radi, može da nađe radno mesto, ako je vredan i pošten može normalno i da živi… Istina je.. ne živimo luksuzno, ali s obzirom na to šta su nam uradili "žuti"…još i dobro živimo.. Sadašnja vlast mnogo radi da bi nam omogućila bolji život, samo svi očekuju da se to desi preko noći… Strpljenje ljudi…

  3. Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje, ali danas Marčelo, juče Đuričko, prekjuče Trifunović, sutra neka zvezda Granda. Zar je politička elita u Srbiji izumrla?!

  4. @"s obzirom na to šta su nam uradili "žuti"…još i dobro živimo."…Ko nam je šta uradio? Šteta od samoubilačke ratne politike je 1990 do 2015 je već bila 730 milijardi evra. A ko je ubio Đinđića i sprečio da "okrenemo" list? Ratni lobi (njihovi kumovi i rođaci. …koji su vlasnici Srbije…muljatori…koji se bave biznisima kršeći zakone države..) koji su se sakrili iza kišobrana Rusije….
    Ps. Kažete da se strpimo …dokle? .dok "lopovi" ne postanu još bogatiji a mi građani ne pomremo. I oni su obećavali "pravnu" državu, a evo kako je u praksi: Našta liči Srbija (sa već 2. 200. 000 bespravno podignutih objekata) pročitati u tekstu: "Beograd: Fantomski graditelji u ““Činovničkoj koloniji““ " (5. septembar/2017. novinar: Milan Nešić sajt Radija Slobodna Evropa). Nepoštuju se zakoni države i tome nema ko da stane na put.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.