Margo RobiFoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Margo Robi je trenutno sveprisutna zahvaljujući filmu Barbi i jedna od najtraženijih glumica, a svojevremeno je mogla da bude deo serije American Horror Story.

Sezona American Horror Story: Asylum emitovana je 2012. godine, a Margo Robi je bila na audiciji i nije dobila ulogu, otkrio je direktor kastinga Erik Doson.

Doson je gostovao u podkastu In the Envelope: The Actor’s Podcast i pričao o tome kako nju nisu izabrali za ulogu iako je bila jedan od njegovih favorita.

„Margo mi je jedna od omiljenih audicija svih vremena i to je bilo baš pre nego što se probila. Bila je takva zvezda. Bilo je ludo, njena zvezdana privlačnost kada uđe u neku prostoriju. Bez obzira što nije dobila ulogu, to je bio trenutak kada se kao direktor kastinga zapitate ‘Ovo je zvezda, šta da radimo s njom?’.“

„Odmah posle toga, međutim, već je bila van naše mogućnosti unajmljivanja. Ali to je onaj zaista zabavan deo kastinga, kada gledate ljude čije karijere su tek u usponu“, dodao je Doson.

Margo Robi tad je bila tek zvezda u usponu

Margo Robi je tada tek završila ulogu u australijskoj seriji Pan Am, a kasnije je glumila u filmu About Time i probila se u The Wolf of Wall Street Martina Skorsezea.

Horor franšiza American Horror Story Rajana Marfija je antologijska i u sezoni iz 2012. godine glumili su Džesika Lang, Sara Polson, Evan Piters i Lili Rejb, uz gostovanja Kloi Sevinji, Klee Duval, Adama Levina i Džene Devan.

Nova sezona, sa podnaslovom Delicate, najavljena je za 20. septembar, a glavne uloge tumače Ema Roberts, Kara Delevinj i Kim Kardašijan.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari