the penguin hbo max tizerFoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Max je objavio veliki tizer sa prvim pogledima na neke od serija koje stižu 2025. godine, a među kojima su nastavci serija The Last of Us i The White Lotus.

Tizer je objavljen pred finale druge sezone serije Kuća zmaja, a u njemu se vidi šta još predstoji do kraja ove i deo onoga iz naredne godine.

U 2024. nas još očekuju The Penguin, Dune: Prophecy, treća sezona serije Industry, treća sezona serije The Sex Lives of College Girls, peta sezona serije Harley Quinn i animirana serija Creature Commandos.

Vide se i novi kadrovi iz treće sezone serije The White Lotus, treće sezone serije And Just Like That, treće sezone serije The Gilded Age i serije Welcome to Derry.

A prikazani su delići serije A Knight of the Seven Kingdoms, još jedne serije iz pera Džordža R. R. Martina, kao i dugo iščekivane druge sezone serije The Last of Us.

U tom delu snimka vidimo povratak Pedra Paskala, Bele Remzi i Gabrijela Lune, ali i prve poglede na novajlije Izabelu Mersed, Džefrija Rajta i Ketrin O’Haru.

Prva sezona bila je adaptacija igre The Last of Us iz 2013. godine, a druga sezona trebalo bi da prati događaje iz nastavka iz 2020. godine, odnosno posledice Džoelovih akcija iz finala prve sezone.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari