megamindFoto: Paramount Coll / Everett / Profimedia

Animirani film Megamind je jedan od onih koji imaju status kultnog iz raznih razloga i koji je postao deo kulture internet viceva i mimova.

Sada je izašao trejler za nastavak filma Megamind, pod naslovom Megamind vs. The Doom Syndicate, koji će moći da se pogleda već narednog meseca.

Radnja drugog dela prati Megamajnda u borbi protiv svog tima bivših zlikovaca pod nazivom The Doom Syndicate, piše Index.hr.

Megamajnd mora da okupi svoje prijatelje kako bi sprečio zlu ekipu dalansira Metro Siti na Mesec.

Film je ovoga puta nastao u režiji Erika Fogela, a kao scenaristi su se vratili Alan Skulkraft i Brent Simons, koji su napisali i radnju prvog filma.

Osim u režiji, prisutna je promena i u glumačkoj postavi. U originalu je glavnom liku glas dao Vil Ferel, a u drugom filmu mu ga daje Kit Ferguson.

Film će moći da se pogleda na striming servisu Peacock od 1. marta.

Nakon što je objavljen trejler mnogi su u komentarima istakli istu stvar – očiglednu razliku u kvalitetu produkcije u odnosu na original iz 2010. godine.

„Kako je moguće da je kvalitete animacije postao gori? Prošlo je 14 godina“, „14 godina tehnološkog napretka, a ovo izgleda puno gore od originala“, „Kvalitet ove animacije izgleda deset godina starije od prvog filma“, neki su od komentara na film.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari