Meril Strip protiv Trampa 1

Glumica Meril Strip, koja je ovogodišnja dobitnica nagrade Sesil B. Demil za životno delo, kritikovala je novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa.

Ona je istakla da je ostala bez teksta kada je videla kako Tramp tokom svoje kampanje za predsednika imitira novinara, osobu sa posebnim potrebama, zbog čega je, kako kaže, dao dozvolu da se i drugi tako ponašaju.

„Taj nastup mi je probo srce kao udica. Ne zato što je bio dobar, nije tu bilo ničeg dobrog, već zato što je postigao efekat koji je i trebalo da postigne”, kazala je između ostalog Strip, koja je tokom kampanje podržavala Hilari Klinton, a jednom prilikom čak i imitirala Trampa.

Govor Meril Strip izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, uz podjednako i pozitivne i negativne komentare. I sam Tramp je reagovao na Tviteru, rekavši između ostalog da je Strip jedna od najprecenjenijih glumica u Holivudu.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EV8tsnRFUZw]

Tramp je Meril nazvao  “ljubiteljkom Hilari”.

Tramp je u kratkom telefonskom intervjuu za “Njujork tajms” rekao da nije čuo njen govor i da nije pratio ceremoniju dodele “Zlatnih globusa”, ali je rekao da “nije iznenađen” što je na meti napada “liberalnih filmadžija”.

“I zapamtite, Meril Strip je predstavila Hilari Klinton na njenoj konvenciji i mnogi ljudi iz tog sveta podržavaju Hilari”, rekao je Tramp, misleći na konvenciju Demokratske stranke koja je održana prošlog leta.

Tramp smatra da će se mnoge njene kolege potpuno preobratiti nakon njegove inauguracije.

“Imaćemo neverovatan, možda i rekordan odziv gostiju na inauguraciji i biće mnogo zvezda iz sveta filma i zabave”, rekao je Tramp. “Svi butici u Vašingtonu su rasprodali haljine. Teško je pronaći haljinu za ovu inauguraciju.”

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari