Met DejmonFoto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Met Dejmon je u nedavnom intervjuu intervjuu otkrio da bi voleo da snimi nastavak drame u kojoj je imao glavnu ulogu 1998. godine. Reč je o filmu „Pokeraši“ (Rounders), u kojem je igrao zajedno s Edvardom Nortonom.

Gostujući u emisiji „The Rich Eisen Show“, Met Dejmon je voditelju rekao da postoji filmu kojem je glumio, a čiji bi nastavak voleo da snimi. Glumac je otkrio da bi želeo da vidi nastavak filma „Pokeraši“ reditelja Džona Dala, a prema njegovim rečima, čini se da nije jedini.

„Jedan [film] o kojem pričamo godinama, a baš sam nedavno sreo Edvarda Nortona, i svi to želimo da uradimo, je  drugi deo ‘Pokeraša’. Toliko toga se dogodilo u svetu pokera u poslednjih 25 godina, pa bi bilo zabavno videti šta junaci filma sada rade“, prenosi Index.

Radnja „Pokeraša“ prati Majka Mekdermota (Met Dejmon) koji, nakon što je doživeo veliki gubitak u partiji pokera, kaže da više nikad neće igrati ovu kartašku igru. Međutim, nakon što se njegov najbolji prijatelj upetlja s nemilosrdnim vlasnikom podzemnog kluba, Majkova odanost drugu vraća ga za sto za poker, u igri koju ne može da priušti da izgubi.

U filmu su, osim pomenutih glumaca, igrali i Džon Malkovič, Grečen Mol, Rej Ijanačeli, Mervin Goldsmit i drugi. Scenario su napisali Dejvid Levin i Brajan Kopelman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari