Ko je Miodrag Mića Sovtić, biznismen koji drži piceriju, fudbalski klub, ali i „ceo Dorčol“

Ostavite komentar


  1. Zašto se kriminalcu daje prostor u medijima i to još u rubrici „kultura“!? Ne razumem urednika koji to dopušta, zaista. Po čemu se onda razlikujete od tabloida???

  2. A sto ne kazete da je bio drugar i sa ovom drugom ekipom?
    U ovom gradu su nepotizam i plemenski odnosi glavni problemi kao i u drzavi. Tragovi vode u sumu 1944/45. Ognjista, zavicaji, zemljaci, kumovi…

  3. Ni po cemu. Kad pogledate redom Blic, Danas, Nova, N1 – jedne te iste vesti, prepisane. O tome koliko su komentari cenzurisani/upravljani nema svrhe ni govoriti. Samo senzacije, tracevi, trash ljudi i njihovi trash zivoti. Kolumne su za mene jos neki poslednji ostaci zdravorazumskog, kritickog misljenja.

  4. A zasto je on kriminalac?
    Covek drzi piceriju u kraju i fudbalski klub. Mozda je i suvlasnik Gaučosa ali kriminalac sigurno nije.

  5. Čovek iz naroda poznat na Dorćolu,
    biti Dorćolac je velika
    stvar.

  6. @Beogradjanin – Zato što je za kriminalne radnje je bio osuđen i odrobijao je. To što vi danas zovete biznismen, radnije se zvalo oprani kriminalac.

  7. Htedoh reci pa zar on nije muz Anice Dobre….Stalno nesto isledjujete

  8. Kako nije kriminalac ? Ko moze da izjavi da je Dorcol njegov a da nije krimos i kabadahija za kojeg nema morala, lazi, kradje i sl.

  9. @Beograđanin
    Kako zašto, pa zato što nije opozicionar a verovatno se i zamerio nekome iz te ekipe i ne pljuje Vučića … Koga briga da li u napisanim optužbama ima zrno istine a pogotovo dokaza … Demokratija je to brale …

  10. Nije bitno ko je čovek ali pomerate crvene linije ka promociji fašizma. Da ne osuđujete skoro linč već ga podržavate počinje opasno da brine.

  11. @Beogradjanin
    Mozda je nekad bio kriminalac,sad nije,sada je „biznismen“!

  12. @Natasa
    Pa u rubrici „kultura“ verovatno zbog glumice Anice Dobre?!

  13. Covek prosao sito i reseto, uvek “cuvao” svoje ime…i sada u penziji se ovako izblamira, i sto mora da drzi sns stab u svom lokalu, sto udara zene, sto javno prizna da je gej, sto je popio samar od klinca, koji blam….a fura se kao smeker i mangup…kako ga sada gledaju komsije, prijatelji, sugradjani….sta covek uradi sebi

  14. Haha bas me zanima da li njegovi ortaci citaju twitter i da li ga prozivaju ili mu se samo podsmevaju iza ledja
    Bas me zanima sta mu je u glavi bilo kada je ustao ujutru dan posle…

  15. „True
    3. jun 2024. u 15.31
    A sto ne kazete da je bio drugar i sa ovom drugom ekipom?
    U ovom gradu su nepotizam i plemenski odnosi glavni problemi kao i u drzavi. Tragovi vode u sumu 1944/45. Ognjista, zavicaji, zemljaci, kumovi…“

    Uze mi reč iz usta

  16. Sve sto mi treba da znam o tom tipu sam video u nedelju na snimku, to mi je dosta.

  17. Niste rekli glavnu stvar, Mica Softic je 90.-tih bio jedan od najvecih dorcolskih sanera, i to svi Dorcolci znaju. To mu je bilo glavno zanimanje i kad se ozenio Anicom Dobrom.

  18. Pa gde ste u tom liku videli Dorčolca??? To što se fizički pozicionirao u tom kraju ne znači da je Dorčolac!

  19. Ajde kn je mator covek jos jedna ovajva situacija ima srčka da ga strefi, mene samo zanima sta mu je cerka pomislila…da li je bila u soku od odnosa njenog tate prema zenama, sto ima stab sns u reatoranu, sto je popio samar od klinca, sto se zacrveneo kao da ce da umre

  20. Београђани не,народ каже “ с ким си онаки си“ ако господин подржава мафијашко- фашистичку СНС банду,па није ни он бољи.

  21. Sve kriminalac do kriminalaca ubice ovog Ulicara ako izgubi vlast,a nasi novinari prave se ludi.Umesto da ih rasturaju po medijima i gde god stignu oni cute ko zaliveni.Tek kad ih neko od tih SNS kriminslaca opali pesnicom u glavu reaguju.Sramota!

  22. Ima fakultet, kriminogene prijatelje, vise nekretnina, uspesnu zenu. Kao i pravo da stiti svoju svojinu, licnost i reputaciju od sacice neuspesnih koji hoce da ruse kol centar. Ne vlast nego kol centar. Blam. U srbiji se sve oprasta osim novca i uspeha.

  23. Auuuuu Anice Dobra…koje otrežnjenje, da uloge nemaju veze sa glumicom. Hahaha majko moja… sad gledam Anicu a vidim Mimi Oro, Soraju i tu klasu udavača.

  24. Kakav kriminalac,robijao 6 meseci za pistolj na dozvolu koji nije adekvatno rasklopio prilikom nosenja u kolima! Doticni gospodin je krao po radnjama u Italiji i to je sav kriminal kojim se bavio,tako da ne omalovazavajte dorcolske kriminalce nazivajuci njega istim!
    Nemojte da se vrati coravko da ga dosamara,zbog vaseg pisanja!!!

  25. Jbt, sa takvim covekom u braku biti! Na sta ju je privukao? Na lepotu? Pala mi je u ocima kao covek. Samo sto se batica prevario. Jeste sirovina i batinas, ali da zna da je Dorcol prvenstveno i moj.

  26. Čuj njih koškanje. A šamar koji mu je udario onaj majmun. To ne spominjete. Zašto šamar? Da li je to počelo jurenje po ulicama?

  27. pa eto bojkot… obilaziti ovaj objekst u sirokom luku..jedan duzi period i i i , kad ne bude gostijh moze da stavi katanac na isti…. ..bojkot…

  28. Posten simpatizer vlasti,dozvolio da u svom lokalu SNS obavlja paralelne izbore.

  29. Sto je lose sto lopina ima Dorcol kada Eskobar fon Cipuljic ima Srbiju?

  30. Nadam se da shvatate da, umesto ove oskudne informacije, mi trebamo jedan serijal, sa sve fotosima, o dostignucima i humaizmu ove nase licnosti. Ovo e primer kako marginaluzijemo zasluzne gradjanine nase drage Srbijice.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.